ΘΕΡΙΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 2020-2021

  • Η προετοιμασία για τα παιδιά που θα φοιτήσουν στη Β΄ και Γ΄ Λυκείου κατά το σχολικό έτος 2020 – 2021 ξεκινά στο φροντιστήριό μας στις 8 Ιουνίου. Ο προγραμματισμός περιλαμβάνει πέντε εβδομάδες για την Γ΄ Λύκειου και τέσσερις για την Β΄Λυκείου. Το Πρόγραμμα Σπουδών είναι δομημένο με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε όχι μόνο να διδαχθεί αλλά και να αφομοιωθεί αποτελεσματικά σημαντικό μέρος της ύλης.

 

  • Το φροντιστήριό μας θέτοντας ως προτεραιότητα την υγεία, παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης του κύκλου των μαθημάτων στο χώρο του φροντιστηρίου σε αυστηρά ολιγομελή group 2 – 3 ατόμων, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

 

  • Επίσης, θα αξιοποιηθεί ψηφιακή πλατφόρμα του φροντιστηρίου για όσες και όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν μαθήματα διαδικτυακά. Παράλληλα, για όσες και όσους επιλέξουν τα διαδικτυακά μαθήματα παρέχεται η δυνατότητα να γράφουν τα διαγωνίσματα στο χώρο του φροντιστηρίου, πάντοτε ακολουθώντας αυστηρά τους κανόνες για την προστασία όλων μας.

 

  •  Για τα ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ 2020, καθώς και για τα μαθήματα του σχολικού έτους 2020-2021, μπορείτε να ενημερωθείτε διά ζώσης, στο χώρο του φροντιστηρίου, είτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του φροντιστηρίου στο τηλ: 211 – 4069546, για να ορίσετε το ραντεβού σας.